Juwelenontwerper Baert

Geen betere manier voor Juwelenontwerper Claude Baert om zijn eigen creaties bekend te maken bij het grote publiek. Ook de specialisatie in hippe exclusieve en originele designmerken is een troef van Juwelenontwerper Claude Baert. Door deze merken te promoten via hun website, ontstaat er een omgekeerd rollenpatroon in de verkoop: op zoek naar die specifieke merken komen potentiƫle klanten vanuit verschillende landstreken via Internet terecht bij deze Harelbeekse juwelenontwerper.

Dankzij zijn Drupal website kan juwelier Claude Baert zelf de inhoud van zijn website beheren (pagina's, juwelenontwerpen, merken,...). Deze klant had ook een specifieke lay-out in gedachten voor zijn website om de juiste sfeer bij zijn collecties op te roepen. Door een goede samenwerking tussen Wotsoft Productions, onze graficus en de klant kwam deze esthetisch verantwoorde lay-out tot stand, perfect afgesteld op de website.

Spreekt eigen inspraak en eigen beheer van een website u aan? Hecht u ook veel belang aan een mooie samenhang tussen tekst, gebruiksvriendelijkheid en lay-out? Dan bent u bij Wotsoft Productions aan het goede adres. Contacteer ons voor een offerte.