Regionaal Sociaal Verhuurkantoor Waregem

Overheidsdiensten die op zoek zijn naar een website gaan uiteraard anders te werk dan een zelfstandig ondernemer die uitkijkt naar een partner op webvlak. Overheidsinstanties schrijven een bestek uit waarop de geïnteresseerde bedrijven kunnen intekenen. Niet alleen de concurrentie is dus groot, maar ook het eisenpakket is strikt én het budget beperkt. Dat Wotsoft Productions ook in dergelijke omstandigheden als beste uit de bus komt, is dus ook veelbetekenend.

Nadat de offerte aan RSVK Waregem goedgekeurd werd, kon het echte werk beginnen. Uit de lovende reacties van de medewerkers van RSVK Waregem mochten we tot ons vreugde besluiten dat niet alleen het bestek in de smaak viel, maar dat ook de samenwerking het verhoopte resultaat opleverde.

Hebt u eerder harde feiten en naakte cijfers nodig om u te laten overtuigen? Dan kan u profiteren van het onderzoek en de selecties die overheidsdiensten reeds uitvoerden. Wil u hun besluit ook een kans geven? Doe dan net als hen en laat u overtuigen door een vrijblijvende offerte van Wotsoft Productions.

Onze diensten
DrupalHostingLayout