Vakantiehoeve Nieuw Tempelhof / Het Verloren Goed

De eigenaars van Vakantiehove Nieuw Tempelhof en Het Verloren Goed hadden al langer dan vandaag door dat een potentiële huurder van een vakantiewoning heden ten dage vooral het internet afschuimt om zo snel een vakantiehuisje te vinden die aan al zijn verwachtingen voldoet: ligging, capaciteit, accomodatie, bezienswaardigheden in de buurt, tarieven, enz. Maar een volgende stap is up-to-date blijven en aantrekkelijk blijven voor de nerveuse en snel wegklikkende bezoeker. Daar begon het schoentje een beetje te wringen bij Vakantiehove Nieuw Tempelhof en Het Verloren Goed.

Wotsoft Productions heeft op aanraden van een tevreden klant een frisse wind laten waaien over de website met een nieuwe lay-out en een ontwikkeling op maat om zo een hedendaags ogende website te kunnen voorstellen aan de bezoekers. Het hoeft waarschijnlijk niet gezegd dat dit ook meteen te merken was in het aantal bezoekers en potentiële huurders?!

Wilt u uw klanten ook lokken met een up-to-date website die volledig beantwoord aan uw verwachtingen? 1 Adres: Wotsoft Productions. Contacteer ons snel om niet ten prooi te vallen aan veroudering!