Content Management Systeem

Wotsoft Productions de doos, u de inhoud

Om nog een alom tegenwoordige misvatting uit de weg te ruimen: na de opbouw van een website geen torenhoge facturen van extra werkkosten meer! U kan immers zelf uw website beheren en aanpassen dankzij een CMS (Content Management System). De webdesigner creëert als het ware een lege doos waar alle onderverdelingen (menu’s, categorieën,…) mooi uitgewerkt zijn, met de nodige beveiligingen, verstevigingen en vouwlijnen (zodat u zeker geen onherroepelijke fouten kan maken) én in een mooie verpakking (lay-out en huisstijl). Wat in de doos gepresenteerd wordt (teksten, foto’s, documenten, catalogen,…), dat kan de klant helemaal zelf bepalen.

Dynamisch zonder extra prijskaartje

Uiteraard wordt de klant niet aan z’n lot over gelaten bij Wotsoft Productions, u krijgt een goede opleiding met de nodige documentatie om op terug te vallen bij latere aanpassingen. Het spreekt voor zich dat u nog steeds een beroep kan doen op Wotsoft Productions, maar doordat u het meeste zelf doet, worden uiteraard geen werkkosten aangerekend en zal de drempel voor u ook lager worden om hier en daar nog eens iets toe te voegen of aan te passen. Want dat is ook essentieel voor uw website: up-to-date informatie, foto’s, nieuwsbrieven, persberichten,… Een dynamische website die regelmatig aangepast wordt, dat boezemt uw klanten vertrouwen in en wekt hun nieuwsgierigheid. Bovendien is dit gunstig voor de zoekmachineoptimalisatie. En dat is toch waar u samen met Wotsoft Productions naar toe wil?! Contacteer ons daarom gerust om te weten te komen of zo’n CMS ook voor u een geschikte oplossing is!

Enkele van onze projecten

Webshop SWING

Al wie een artikel zoekt op gebied van klank, licht en podia is bij Swing aan het goede adres. Voor een vlotte service naar de klant toe en een bevordering van de verkoopcijfers heeft Swing onlangs beslist Wotsoft Productions onder de arm te nemen om een webshop op te zetten. Deze webwinkel in combinatie met de koppeling met het bestaande boekhoud-, facturatie-, stockbeheerpakket van Swing, alsook een online bestelmodule en een online betalingssysteem (m.b.v. Ogone) zorgt voor een heus autonoom online verkoopsysteem. M.a.w. een nieuwe belangrijke commerciële stap.