Ontwikkeling (Op Maat)

Uw nood, ons project

Bent u met uw bedrijf al een stap verder in het internetgebeuren en beschikt u reeds over een website of een bepaalde webapplicatie, maar een bepaald onderdeel is dringend aan een update, een aanpassing of een uitbreiding toe? Ook dan zit u goed bij Wotsoft Productions. Als rasechte webastronaut zet Wotsoft Productions maar al te graag zijn tanden in uitdagende en op het eerste zicht gecompliceerde projecten. Omdat de lijst van mogelijkheden en voorbeelden van gerelateerde realisaties te lang is om op te sommen, en ook al omdat webapplicaties zich niet zomaar in vakjes laten duwen, lijkt het ons het best en eenvoudigst dat u gewoonweg  Wotsoft Productions contacteert, dan wordt elk geval apart nader bestudeerd en krijgt u een voorstel geheel op maat, uiteraard rekening houdend met uw wensen, behoeften en budget.

En aangezien Wotsoft Productions nooit studiekosten aanrekent, rest u ook geen enkele reden om uw licht niet op te steken bij Wotsoft Productions! Contacteer ons nu!

Enkele van onze projecten

Bouwbedrijf De Grande

Hebt u beslist om als rasechte Belg de baksteen in je maag definitieve vorm te geven? Hebt u met andere woorden bouw- of renovatieplannen? Of bent u als professionele speler op de markt op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer? Dan kan Bouwbedrijf De Grande zeker z'n steentje bijdragen!

Aangezien in deze branche foto's vaak meer zeggen dat talloze pagina's met technische beschrijvingen, was een presentatiewebsite voor Bouwbedrijf De Grande een logische stap in de verdere ontwikkeling en promotie.

Spes Nostra Heule

In dit computertijdperk is ook voor een school een mooie, informerende en gebruiksvriendelijke website een absolute noodzaak. Een website is dan ook een eerste visitekaartje voor leerlingen en geïnteresseeerden. En welke school wil de dag van vandaag nu nog gelinkt worden aan een muffe, oubollige en achterhaalde website? Klinkt inderdaad niet  aanlokkelijk, vandaar dat Spes Nostra Heule het zover niet wou laten komen. Zij waren de vooroordelen voor en contacteerden Wotsoft Productions voor enkele opfrissingen van hun bestaande website.

Jobopvolging

Een vlotte, overzichtelijke en betrouwbare  opvolging en verwerking van de binnenkomende orders: een droom voor elk goed draaiend bedrijf. Zo dacht ook Kopie Harelbeke. Hun bestaande applicatie voldeed niet langer voor hun huidige werking, er was dringend noo d aan een vermodernisering.

Cyclingteam Fietsen Devos

Deze website is een verzamelpunt voor de wielerliefhebber en meer bepaald voor de leden van de het Cyclingteam van Fietesenmaker Devos. Hierop kunnen de wielertoeristen de kalender volgen, de nieuwtjes lezen, de foto's van de voorbije activiteiten bekijken, kortom elkaar ontmoeten en op de hoogte blijven van wat er leeft in het Cyclingteam. Dit alles op basis van een soort "rechtensysteem" waarbij beheerders foto-albums kunnen toevoegen en waarbij leden hun eigen klassement kunnen zien en invullen, terwijl anonieme bezoekers maar beperkte informatie te zien krijgen.

SpesFM

Wat ooit startte als een leerlingenproject bij Spes Nostra in Heule, bleek al snel een schot in de roos en bijgevolg ook een blijvertje: de schoolradio Spes FM. Maar het succes en het intensief gebruik maakten dan ook een professionele uitwerking van dit project noodzakelijk.

En waar kan u best terecht voor een oplossing op maat? Juist! Bij Wotsoft Productions!

Pagina's