Zoekmachine Optimalisatie

U wordt gezocht? U wordt gevonden!

Om deze belangrijke specialisatie van Wotsoft Productions gemakkelijker en nader toe te lichten, zouden we graag met u uw meest gebruikte vorm van internetgebruik even willen overlopen. Stel: u bent op zoek naar een juwelier in de buurt of u vraagt zich af of u een flightcase online kan kopen? Dan surft u toch ook naar een zoekmachine (Google, Yahoo, Bing,…) en typt u in de zoekbalk “juwelier Harelbeke” of “flightcase”? U zal er dan ook niet van staan te kijken dat 90% van de hits op internet zo gevonden wordt. En dan zal u er vast meteen van dromen om, wanneer potentiële klanten een zoekterm uit uw vakgebied intikken in een zoekmachine, als één van de eerste hits te verschijnen bovenaan op de eerste pagina? Want, ken uzelf, wanneer u op de eerste lijnen goede zoekresultaten krijgt in Google, Yahoo, Bing, …, dan klikt u toch ook niet meer verder door naar pagina 3 of 4? Surfers hebben of nemen daar tegenwoordig de tijd niet voor. Dat wil dan ook zeggen dat een goede score in de zoekmachines uw succes kan maken of kraken!

Wees de concurrentie een stapje voor en doe een beroep op de expertise en specialisatie van Wotsoft Productions voor een zoekmachine optimalisatie. Contacteer ons voor verdere informatie.

Enkele van onze projecten

Electrobron

De naam zegt het zelf: Electrobron is een bron van elektromateriaal, u vindt er werkelijk alles: van adapters tot batterijen, van audio- en videomateriaal tot sound & light, van computermateriaal tot luidsprekers... u kunt het allemaal bewonderen, vergelijken en bestellen op de webshop www.electrobron.be. Dat is meteen ook de reden waarom Electrobron nood had aan een webshop: een groot aanbod producten in een snel evoluerende branche vraagt om specifieke verkoopsmethoden.

Leca | Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag

Niet elke webmaster die beweert goed en enig te zijn in zijn soort levert het gewenste resultaat af... Dat bleek ook nog maar eens uit het verhaal van LECA (Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag). Zij hadden een klein fortuin betaald voor een nieuwe website die draaide op Drupal, maar helaas bleef het verhoopte resultaat uit: de website draaide niet vlot en soepel.

Webshop SWING

Al wie een artikel zoekt op gebied van klank, licht en podia is bij Swing aan het goede adres. Voor een vlotte service naar de klant toe en een bevordering van de verkoopcijfers heeft Swing onlangs beslist Wotsoft Productions onder de arm te nemen om een webshop op te zetten. Deze webwinkel in combinatie met de koppeling met het bestaande boekhoud-, facturatie-, stockbeheerpakket van Swing, alsook een online bestelmodule en een online betalingssysteem (m.b.v. Ogone) zorgt voor een heus autonoom online verkoopsysteem. M.a.w. een nieuwe belangrijke commerciële stap.