Portfolio

Eindelijk is er hét antwoord op de behoefte van elke hedendaagse fotograaf: het Wotsoft PORTFOLIO pakket op basis van Drupal!

Dankzij dit pakket is de fotograaf niet alleen in staat zelf categorieën aan te maken en zelf foto's toe te voegen op de website, maar kan hij/zij ook een gastenboek bijhouden. Dit alles verpakt in een standaard lay-out, die echter ook weer volledig bespreekbaar is in geval enkele specifieke wensen.

En het beste is misschien nog wel: u hoeft er helemaal geen grote budgetten voor uit te trekken, de meer dan schappelijke prijs voor dit pakket wordt door Wotsoft Productions immers hoog in het vaandel gedragen.

Dat kan u hoogstwaarschijnlijk ook wel appreciëren? Contacteer dan vandaag nog Wotsoft Productions.

Enkele van onze projecten

Fotograaf Jan Declercq

Een online portfolio is natuurlijk hét visitekaartje bij uitstek voor een fotograaf. Dat had fotograaf Jan Declercq ook snel door en na wat overleg en advies van Wotsoft Productions kwam deze smaakvolle website uit de bus, waarop het trouwens voor fotograaf Jan Declercq ook mogelijk is zelf de foto's en albums te beheren en waarop bezoekers kunnen inloggen om bepaalde albums te kunnen bekijken.

Hebt u ook een vernieuwend Internet-idee? Contacteer ons voor advies of een offerte.