Portfolio

 • Bouwbedrijf De Grande

  Hebt u beslist om als rasechte Belg de baksteen in je maag definitieve vorm te geven? Hebt u met andere woorden bouw- of renovatieplannen? Of bent u als professionele speler op de markt op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer? Dan kan Bouwbedrijf De Grande zeker z'n steentje bijdragen!

  Aangezien in deze branche foto's vaak meer zeggen dat talloze pagina's met technische beschrijvingen, was een presentatiewebsite voor Bouwbedrijf De Grande een logische stap in de verdere ontwikkeling en promotie.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • Zakenkantoor Deblaere

  Bank-, verzekerings- en kredietadvies, een ganse mond vol. Maar wel van levensbelang, mogen we wel stellen. Belangrijk dus dat we de juiste personen hiervoor onder de arm nemen. Bij zakenkantoor Deblaere bent u hiervoor aan het juiste adres.

  Om dit verder te verduidelijken aan de (potentiële) klanten via een website heeft Zakenkantoor Deblaere ook een betrouwbaar persoon onder de arm genomen: Wouter van Wotsoft Productions. In samenspraak bleek een presentatiewebsite op Drupal platform met een CMS-systeem (voor eigen beheer van de website) de beste oplossing.

  layout
  buzzy
 • Spes Nostra Heule

  In dit computertijdperk is ook voor een school een mooie, informerende en gebruiksvriendelijke website een absolute noodzaak. Een website is dan ook een eerste visitekaartje voor leerlingen en geïnteresseeerden. En welke school wil de dag van vandaag nu nog gelinkt worden aan een muffe, oubollige en achterhaalde website? Klinkt inderdaad niet  aanlokkelijk, vandaar dat Spes Nostra Heule het zover niet wou laten komen. Zij waren de vooroordelen voor en contacteerden Wotsoft Productions voor enkele opfrissingen van hun bestaande website.

  layout
  ontwikkeling-op-maat-
  organy
 • Jobopvolging

  Een vlotte, overzichtelijke en betrouwbare  opvolging en verwerking van de binnenkomende orders: een droom voor elk goed draaiend bedrijf. Zo dacht ook Kopie Harelbeke. Hun bestaande applicatie voldeed niet langer voor hun huidige werking, er was dringend noo d aan een vermodernisering.

  drupal
  ontwikkeling-op-maat-
 • Cyclingteam Fietsen Devos

  Deze website is een verzamelpunt voor de wielerliefhebber en meer bepaald voor de leden van de het Cyclingteam van Fietesenmaker Devos. Hierop kunnen de wielertoeristen de kalender volgen, de nieuwtjes lezen, de foto's van de voorbije activiteiten bekijken, kortom elkaar ontmoeten en op de hoogte blijven van wat er leeft in het Cyclingteam. Dit alles op basis van een soort "rechtensysteem" waarbij beheerders foto-albums kunnen toevoegen en waarbij leden hun eigen klassement kunnen zien en invullen, terwijl anonieme bezoekers maar beperkte informatie te zien krijgen.

  layout
  ontwikkeling-op-maat-
  organy
 • De Waregemse BierFanaten

  De Waregemse Bierfanaten: een hobbyvereniging die net als alle andere in zijn soort nood had aan een kalender, nieuwsberichten en een foto-album om zijn leden voldoende te informeren en de vereniging optimaal te laten draaien.

  Met Wouter van Wotsoft Productions als trouw lid kon een eenvoudige website die voldoet aan deze eisen dan ook niet achterwege blijven.

  layout
  organy
 • SpesFM

  Wat ooit startte als een leerlingenproject bij Spes Nostra in Heule, bleek al snel een schot in de roos en bijgevolg ook een blijvertje: de schoolradio Spes FM. Maar het succes en het intensief gebruik maakten dan ook een professionele uitwerking van dit project noodzakelijk.

  En waar kan u best terecht voor een oplossing op maat? Juist! Bij Wotsoft Productions!

  drupal
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • Tegelhuis Marc De Grande

  Bent u op zoek naar een stijlvolle binnenvloer, onderhoudsvriendelijke en in het oog springende faïencen, een nette en fijn afgewerkte oprit, een charmant terras,…? Dan bent u bij Tegelhuis Marc De Grande aan het juiste adres: eerst kiezen in de nieuwe toonzaal en daarna de plaatsing laten uitvoeren door de gespecialiseerde plaatsers van Tegelhuis De Grande.

  Al deze professionaliteit verdient natuurlijk een bijhorende presentatiewebsite met het nodige cachet.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • transport R. HAELEWIJN

  Transport is geen eenvoudige zaak. ADR transport voor de chemische industrie, transport van vloeistoffen, geconditioneerd transport, het zijn nog maar enkele van de dagelijkse noden in de transportwereld. Om zich te onderscheiden van de concullega's en om de klanten duidelijk te maken dat ze voor dit alles en nog zoveel meer terecht kunnen bij Transport R. Haelewijn, werd beslist tot aanmaak een presentatiewebsite met een lay-out gebaseerd op de bestaande huisstijl.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • All Party Events

  Het evenementenbureau All Party Events had nood aan een website waarin ze eenvoudig en snel (maar zonder enige voorkennis van websitebeheer) artiesten, evenementen, DJ's, bands, enz konden toevoegen om hun klanten steeds optimaal te informeren. De keuze voor een een Drupal website was dan ook snel gemaakt. 

  Deze website werd dus een mooi staaltje van een gebruiksvriendelijke dienstenwebsite voor een bedrijf dat nood heeft aan een snel aanpasbare en dynamische voorstelling van haar diensten.

  drupal
  hosting
  layout
 • Electrobron

  De naam zegt het zelf: Electrobron is een bron van elektromateriaal, u vindt er werkelijk alles: van adapters tot batterijen, van audio- en videomateriaal tot sound & light, van computermateriaal tot luidsprekers... u kunt het allemaal bewonderen, vergelijken en bestellen op de webshop www.electrobron.be. Dat is meteen ook de reden waarom Electrobron nood had aan een webshop: een groot aanbod producten in een snel evoluerende branche vraagt om specifieke verkoopsmethoden.

  content-management-systeem
  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
  webwinkel
  zoekmachine-optimalisatie
 • Fotograaf Jan Declercq

  Een online portfolio is natuurlijk hét visitekaartje bij uitstek voor een fotograaf. Dat had fotograaf Jan Declercq ook snel door en na wat overleg en advies van Wotsoft Productions kwam deze smaakvolle website uit de bus, waarop het trouwens voor fotograaf Jan Declercq ook mogelijk is zelf de foto's en albums te beheren en waarop bezoekers kunnen inloggen om bepaalde albums te kunnen bekijken.

  Hebt u ook een vernieuwend Internet-idee? Contacteer ons voor advies of een offerte.

  portfolio
 • Spes Nostra Kuurne

  Hoe onderscheidt een hippe, moderne en verrijkende middelbare school zich tussen de vele andere in het aanbod? Juist! Een website kan daar een heel grote rol in spelen! Beginnen daar waar de interesse van de jongeren zelf ligt, that's the spirit!

  layout
  ontwikkeling-op-maat-
  organy
 • Leca | Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag

  Niet elke webmaster die beweert goed en enig te zijn in zijn soort levert het gewenste resultaat af... Dat bleek ook nog maar eens uit het verhaal van LECA (Landelijk Expertisecentrum voor Cultuur van Alledag). Zij hadden een klein fortuin betaald voor een nieuwe website die draaide op Drupal, maar helaas bleef het verhoopte resultaat uit: de website draaide niet vlot en soepel.

  drupal
  ontwikkeling-op-maat-
  zoekmachine-optimalisatie
 • Kinesitherapie Waregem

  Kinesitherapie Waregem is een jonge onderneming die toch enige naambekendheid wou krijgen. Hoe anders dan met een aantrekkelijke website waarop hun diensten beschreven staan en waarop een contactformulier terug te vinden is zodat klanten op eender welk moment hun vraag kunnen doorgeven? Zo dachten ook Sofie en Veronique van Kine Waregem erover.

  Na een verkennend gesprek werd eerst een lay-outvoorstel gemaakt door Wotsoft Productions, dat in samenspraak met Sofie en Veronique volledig afgesteld werd naar hun wensen.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • Vakantiehoeve Nieuw Tempelhof / Het Verloren Goed

  De eigenaars van Vakantiehove Nieuw Tempelhof en Het Verloren Goed hadden al langer dan vandaag door dat een potentiële huurder van een vakantiewoning heden ten dage vooral het internet afschuimt om zo snel een vakantiehuisje te vinden die aan al zijn verwachtingen voldoet: ligging, capaciteit, accomodatie, bezienswaardigheden in de buurt, tarieven, enz. Maar een volgende stap is up-to-date blijven en aantrekkelijk blijven voor de nerveuse en snel wegklikkende bezoeker. Daar begon het schoentje een beetje te wringen bij Vakantiehove Nieuw Tempelhof en Het Verloren Goed.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • De Grande Vakantiewoning Achouffe

  Dat de familie De Grande volledig overtuigd is van de diensten van Wotsoft Productions, is het mooiste compliment en de grootste bevestiging: Na een webstek voor bouwbedrijf De Grande en later Tegels De Grande heeft Wotsoft Productions nu ook een website op touw gezet voor het verhuur van de vakantiewoning van de familie De Grande in Achouffe: www.verhuurachouffe.be.

  drupal
  hosting
  layout
 • Training & Taal

  De huidige maatschappij is veeleisend voor jong zelfstandigen: er wordt niet alleen een perfecte en snelle service van topniveau verwacht maar het oog wil ook wat. Het lijkt vanzelfsprekend: een in het oog springend visitekaartje, een homogene huisstijl op briefpapier, enveloppen met een mooi uitziende website in het verlengde daarvan. Maar daar gaan wel enkele werkuren aan creativiteit en precisie aan vooraf.

  drupal
  hosting
  layout
 • Juwelenontwerper Baert

  Geen betere manier voor Juwelenontwerper Claude Baert om zijn eigen creaties bekend te maken bij het grote publiek. Ook de specialisatie in hippe exclusieve en originele designmerken is een troef van Juwelenontwerper Claude Baert. Door deze merken te promoten via hun website, ontstaat er een omgekeerd rollenpatroon in de verkoop: op zoek naar die specifieke merken komen potentiële klanten vanuit verschillende landstreken via Internet terecht bij deze Harelbeekse juwelenontwerper.

  drupal
  hosting
  layout
 • Bouwbedrijf De Grande

  Hebt u beslist om als rasechte Belg de baksteen in je maag definitieve vorm te geven? Hebt u met andere woorden bouw- of renovatieplannen? Of bent als professionele speler op de markt op zoek naar een betrouwbare en ervaren aannemer? Dan kan Bouwbedrijf De Grande zeker z'n steentje bijdragen!

  Aangezien in deze branche foto's vaak meer zeggen dat talloze pagina's met technische beschrijvingen, was een presentatiewebsite voor Bouwbedrijf De Grande een logische stap in de verdere ontwikkeling en promotie.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • Bier en Chocolade

  Biergastspreker Geroen Vansteenbrugge had nood aan een website om zijn diensten voor te stellen aan het grote publiek, zeker nu hij een nieuw project "Bier en Chocolade" uit de grond gestampt had. Geroen Vansteenbrugge en Wouter Messiaen van Wotsoft Productions kenden elkaar al op vriendschappelijke basis en een professionele samenwerking leek hiervan het logisch gevolg.

  drupal
  hosting
  layout
 • All Party Events

  Het evenementenbureau All Party Events had nood aan een website waarin ze eenvoudig en snel (maar zonder enige voorkennis van websitebeheer) artiesten, evenementen, DJ's, bands, enz konden toevoegen om hun klanten steeds optimaal te informeren. De keuze voor een een Drupal website was dan ook snel gemaakt. 

  Deze website werd dus een mooi staaltje van een gebruiksvriendelijke dienstenwebsite voor een bedrijf dat nood heeft aan een snel aanpasbare en dynamische voorstelling van haar diensten.

  drupal
  hosting
 • Advocatenkantoor Advolegis

  Meester Pia Ingelbeen, gespecialiseerd in verkeersrecht, aansprakelijkheidsrecht, lichamelijke schade en huurrecht, en Meester Frank Kemseke, gespecialiseerd in diverse juridische vakgebieden, zoals verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, fiscaal recht, commercieel recht, bouwrecht, ondernemingen in moeilijkheden en insolventierecht en overname van KMO's, hebben bieden vanaf 1 juli 2012 hun diensten in associatie aan onder de naam ADVOLEGIS.

  hosting
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
 • DGT vzw

  Mond-aan-mond reclame is de beste in z'n soort. Maar dergelijke publiciteit is niet "te koop", enkel een complete klantentevredenheid kan hiervoor zorgen. Wij, van Wotsoft Productions, vinden het dan ook een hele eer om te mogen vaststellen dat menig klanten bij ons terecht komen door mond-aan-mond reclame.

  Een voorbeeld hiervan is DGT. Door overname van de webwinkel van ADR-Plan, die al enkele jaren klant was bij Wotsoft Productions, raakte DGT vertrouwd met de diensten van Wotsoft Productions en gaf dit ook aanleiding tot een vernieuwing van hun eigen verouderd geraakte website.

  drupal
  layout
 • Regionaal Sociaal Verhuurkantoor Waregem

  Overheidsdiensten die op zoek zijn naar een website gaan uiteraard anders te werk dan een zelfstandig ondernemer die uitkijkt naar een partner op webvlak. Overheidsinstanties schrijven een bestek uit waarop de geïnteresseerde bedrijven kunnen intekenen. Niet alleen de concurrentie is dus groot, maar ook het eisenpakket is strikt én het budget beperkt. Dat Wotsoft Productions ook in dergelijke omstandigheden als beste uit de bus komt, is dus ook veelbetekenend.

  drupal
  hosting
  layout
 • Webshop SWING

  Al wie een artikel zoekt op gebied van klank, licht en podia is bij Swing aan het goede adres. Voor een vlotte service naar de klant toe en een bevordering van de verkoopcijfers heeft Swing onlangs beslist Wotsoft Productions onder de arm te nemen om een webshop op te zetten. Deze webwinkel in combinatie met de koppeling met het bestaande boekhoud-, facturatie-, stockbeheerpakket van Swing, alsook een online bestelmodule en een online betalingssysteem (m.b.v. Ogone) zorgt voor een heus autonoom online verkoopsysteem. M.a.w. een nieuwe belangrijke commerciële stap.

  content-management-systeem
  layout
  ontwikkeling-op-maat-
  webwinkel
  zoekmachine-optimalisatie