Organy

Een kleinere organisatie of onderneming (zoals een wijkcomité, een VZW, een hobbyvereniging,...) te klein voor een eigen website? Zeker niet, wel integendeel, een website kan de professionaliteit alleen maar ondersteunen en alle nodige gegevens verzamelen op de webstek zonder dat dit een grote hap uit uw budget hoeft teweeg te brengen. Het Wotsoft ORGANY pakket zal hier de ideale oplossing bieden, op elk vlak.

Wat houdt het ORGANY pakket precies in?

Voor een zacht prijsje krijgt u een professioneel ogende maar wel makkelijk te beheren website met een CMS-systeem (opgezet met Drupal) met een nieuwskanaal, een kalender, de mogelijkheid tot autonoom toevoegen van pagina's en een foto-album. Ook een basic lay-out voorstel is inbegrepen in dit pakket.

Bovendien zijn uitbreidingen op maat steeds bespreekbaar en haalbaar.

Ook kan een rechtensysteem voorzien worden: zo krijgt u een indeling in beheerders, leden en anonyme gebruikers, op basis waarvan u eenvoudigweg kan bepalen welke lees- en schrijfrechten deze verschillende groepen mogen hebben.

Laat u volledig overtuigen van het ORGANY-pakket en neem contact op met Wotsoft Productions, u zal snel horen dat een zeer haalbare kaart wordt waar u alleen maar voordelen uit zal halen.

Enkele van onze projecten

Spes Nostra Heule

In dit computertijdperk is ook voor een school een mooie, informerende en gebruiksvriendelijke website een absolute noodzaak. Een website is dan ook een eerste visitekaartje voor leerlingen en geïnteresseeerden. En welke school wil de dag van vandaag nu nog gelinkt worden aan een muffe, oubollige en achterhaalde website? Klinkt inderdaad niet  aanlokkelijk, vandaar dat Spes Nostra Heule het zover niet wou laten komen. Zij waren de vooroordelen voor en contacteerden Wotsoft Productions voor enkele opfrissingen van hun bestaande website.

Spes Nostra Kuurne

Hoe onderscheidt een hippe, moderne en verrijkende middelbare school zich tussen de vele andere in het aanbod? Juist! Een website kan daar een heel grote rol in spelen! Beginnen daar waar de interesse van de jongeren zelf ligt, that's the spirit!